Mas Franch
       
 
       
Col·labora
Cursos i Trobades
Turisme Sostenible
Enllaços
Com arribar
Contactar
  Cursos i Trobades a Mas Franch
Del 12 al 15 d' Octubre de 2017

Taller de FORUM. Presència i Essència

"He vingut aquí per aprendre a estimar, per estar més aprop de mí i de la resta reconeixent les meves dificultats; per generar canvis des de l'estat líquid i mal·leable en que entra la meva personalitat al mostrar-me vulnerable sota la vostra mirada amorosa, també perquè quan ens toquem canviem totes i em sento esperançada amb això perquè els meus temes, també son vostres i tinc el cor activista"

Habitualment, sent fruits de la nostra cultura, fidels a les normes de cortesia, a la por a la diferència i a ser descobertes en ella, marginem informació als nostres vincles, vivint entre màscares i fantasies. Això afecta a les nostres relacions i projectes. Bloqueja els canvis sinèrgics conseqüents d'atendre honestament la diversitat del què està passant. 

D'una altra banda, separats/des en la desconfiança individualista, perdem tant el nostre poder com la nostra sensibilitat col·lectiva. Hem construït la nostra personalitat per protegir-nos del dolor i altres experiències que assenyalem com alienes quan, com a mínim una part d'elles, no ho són. Escoltar-nos, permetre'ns ressonar entre dues o més persones ens habilita per estar en contacte amb un sentit col·lectiu de la humanitat i de la vida al planeta. La societat, anestesiada del dolor i de la seva realitat inderdependent, bloqueja el seu poder d'acció i transformació responsable. Necessitem reconnectar amb aquesta consciència per afrontar els reptes com a habitants del planeta, així com conèixer els rols que juguem, poder desemmascarar-nos i ser més lliures.

Al Forum ZEGG investiguem des de les experiències personals sobre la nostra natura, relacions i acords socials. Així construim col·lectivament una nova cultura de pau que se sostingui sobre nexes i narracions transparents, promogui la confiança i afirmi la corresponsabilitat. Amor i Poder van de la mà. L'amor que acull l'expressió transparent de les diferències i soste la incertesa del desconegut; el poder de saber que, habitant la meva vulnerabilitat y autenticitat no tinc res a amagar i no puc ser manipul·lat/da. Auesta trobada canalitza una interacció en què la cultura grupal es reformula amb acords que apunten a la sostenibilitat.

Durant el taller farem, d'una banda, un treball amb què alimentar la confiança que ens permeti establir relacions de màxima honestedat que ens ofereixi la informació per a transformar-nos, i d'altra banda oferirem diferents marcs de comprensió sobre els que entendre la construcció de l'individu i del col·lectiu. Simultàniament, introduirem la tècnica Forum Zegg: la seva expressió principal és el Forum amb miralls, estructurat de la següent manera: Cercle, protagonista, facilitació i miralls.

Per saber més pots llegir l'article publicat pel nostre equip de facilitadors en el número de primavera de la revista EcoHabitar, clicant aquí.

Més Informació escrita aquí.

Vídeo entrevista a Barbara Stützel a TVE, cofundadora de la Comunitat ZEGG i facilitadora de FORUM  aquí.

Destinataris:

Aquest taller està pensat per a persones que vulguin experimentar un grau profund de connexió i confiança que afavoreixi la expressió autèntica de la persona per recolzar el reconeixement personal en un clima de cura col·lectiva. Forum també està pensat per a grups que convisquin i/o comparteixin una visió comú que inclogui el creixement personal i del projecte. Persones i activistes socials que vulguin actuar (també) des de l'àmbit micro reconeixent allò per transformar dins de si mateixos.

Imparteixen:

Barbara Stützel. Psicòloga. Cantant. Formació i experiència en el món del teatre. Membre de Zegg des de 2001. La seva passió és obrir espais on càpiguen veritats humanes i aportar així al creixement personal i de la comunitat.

Cristóbal Roca i Javi García. Cris va cursar estudis d'Antropólogía i Filosofía. Està certificat per l' IIFACe, associació de facilitació a la que pertany. Javi va estudiar Sociología i està en formació amb l' IIFACe. Forma part de l' associació de facilitació Facilitasana i és cocreador del curs anual 

Aportació: 250€ tot inclòs. 230 si t'apuntes abans del 15 de setembre

 

per més informació et pots posar en contacte amb nosaltres des d'aquest formulari  

tornar    
Veïnat de St Miquel de Pineda, 8   17174 Sant Feliu de Pallerols    La Garrotxa    Girona    Tel. 972444345 Mòbil 626831714    masfranch@masfranch.org