Mas Franch
       
 
       
Col·labora
Cursos i Trobades
Turisme Sostenible
Enllaços
Com arribar
Contactar
  Cursos i Trobades a Mas Franch
Del 23 al 29 de Juliol de 2017
Campaments de ioga per nens
Campamentos de verano Bhagavan es un nuevo concepto de campamento, un lugar sin competencias donde investigar, descubrir y compartir con otros la alegría de vivir a través del Yoga, Música, Teatro, Arte, Cuentos y Aventuras en medio de un entorno natural inmejorable.

Del 30 de Juliol al 5 d'agost de 2017
Colònies de ioga en familia
El més important per a passar unes bones vacances en familia és: La teva familia, aquella que tant estimes i amb la que potser no tens el temps que desitjaries dedicar durant l'any. A la que, per sobre de tot, vols oferir el millor...el merescut descans per a tu i els teus.

Del 7 a l'12 d'Agost de 2017
Revisió. Un viatge cap al teu potencial creatiu
Vine a compartir un retir de 5 dies en un entorn natural únic. Una oportunitat per a reconnectar amb la teva essència, activar el teu potencial creatiu i crear la teva visió

Del 4 al 7 de Setembre de 2017
III Convergència Estatal de Permacultura
Benvingudes a la III Convergència Estatal de Permacultura. Obrim el procès d'organització de la CEP’17, mitjançant el qual volem recolzar i reconèixer a totes les persones que porten temps o que estan començant a contribuir amb el seu temps i energia a la Permacultura. És des d'aquí que volem oferir un espai per Compartir, Connectar, Dissenyar i Celebrar la feina individual i col·lectiva que cadascuna de nosaltres està desenvolupant en la Permacultura.

Del 8 a l'11 de Setembre de 2017
The Soul Body Festival
En Soul Body Festival somos un colectivo de talleristas que comparten pasiones y con un sueño común: crear espacios seguros de apertura hacia el amor y la vida. En esta 5ª Edición del Soul Body Festival tenemos nuevas propuestas inspiradoras, en una casa acogedora, rodeada de naturaleza y en un ambiente divertido y amoroso.

Del 12 al 15 d' Octubre de 2017
Taller de FORUM. Presència i Essència
"He vingut aquí per aprendre a estimar, per estar més aprop de mí i de la resta reconeixent les meves dificultats; per generar canvis des de l'estat líquid i mal·leable en que entra la meva personalitat al mostrar-me vulnerable sota la vostra mirada amorosa, també perquè quan ens toquem canviem totes i em sento esperançada amb això perquè els meus temes, també son vostres i tinc el cor activista"


Consulta les Activitats Realitzades
 
Veïnat de St Miquel de Pineda, 8   17174 Sant Feliu de Pallerols    La Garrotxa    Girona    Tel. 972444345 Mòbil 626831714    masfranch@masfranch.org