Mas Franch
       
 
       
Col·labora
Cursos i Trobades
Turisme Sostenible
Enllaços
Com arribar
Contactar
  Cursos i Trobades a Mas Franch
Del 4 al 7 de Setembre de 2017
III Convergència Estatal de Permacultura
Benvingudes a la III Convergència Estatal de Permacultura. Obrim el procès d'organització de la CEP’17, mitjançant el qual volem recolzar i reconèixer a totes les persones que porten temps o que estan començant a contribuir amb el seu temps i energia a la Permacultura. És des d'aquí que volem oferir un espai per Compartir, Connectar, Dissenyar i Celebrar la feina individual i col·lectiva que cadascuna de nosaltres està desenvolupant en la Permacultura.

Del 8 a l'11 de Setembre de 2017
The Soul Body Festival
En Soul Body Festival somos un colectivo de talleristas que comparten pasiones y con un sueño común: crear espacios seguros de apertura hacia el amor y la vida. En esta 5ª Edición del Soul Body Festival tenemos nuevas propuestas inspiradoras, en una casa acogedora, rodeada de naturaleza y en un ambiente divertido y amoroso.

Dilluns 18 de setembre i 16 d'Octubre de 2017
Dansa Sana al Mas Franch
"El cos és la història, el moviment és el narrador"

Del 12 al 15 d' Octubre de 2017
Taller de FORUM. Presència i Essència
"He vingut aquí per aprendre a estimar, per estar més aprop de mí i de la resta reconeixent les meves dificultats; per generar canvis des de l'estat líquid i mal·leable en que entra la meva personalitat al mostrar-me vulnerable sota la vostra mirada amorosa, també perquè quan ens toquem canviem totes i em sento esperançada amb això perquè els meus temes, també son vostres i tinc el cor activista"


Consulta les Activitats Realitzades
 
Veïnat de St Miquel de Pineda, 8   17174 Sant Feliu de Pallerols    La Garrotxa    Girona    Tel. 972444345 Mòbil 626831714    masfranch@masfranch.org